0704-53 34 57humidab@gmail.com

Snickare Bromma

Från källare till nock i vått och torrt

Professionell snickare

Välkommen till Humidab Bygg AB – Vi erbjuder ett brett utbud av snickeritjänster i Bromma för både privatpersoner och företag. Tillsammans med oss är det enkelt att få ett bra resultat, oavsett om det kommer till markarbeten, köksrenovering eller fuktarbete. Våra snickare i Bromma har bred erfarenhet inom olika typer av områden. 

Behöver du renovera hemma och vill få ett snabbt och professionellt resultat så kan du kontakta oss och beskriva vad det är du vill ha gjort. Våra snickare har både utbildning och praktisk erfarenhet inom det mesta när det kommer till bygg. Tack vare vår samlade kompetens och erfarenhet levererar vi goda resultat för alla våra kunder i Bromma med omnejd. 

Vi strävar alltid efter bästa resultat genom noggrannhet och korrekt utförande. Genom en nära relation till våra kunder och tack vare vår erfarenhet så är vår vision att alltid leverera resultat som överensstämmer med våra kunders önskemål och visioner.  

Snickare med kvalité ut i fingerspetsen

Vi på Humidab Bygg rekommenderar alltid våra kunder att anlita ett företag som står för kvalité, omsorg och professionalism. Alla dessa tre punkter kommer du få av oss, våra erfarna snickare utför alltid deras jobb utefter dessa punkter. Är du intresserad att anlita en snickare till ett enklare projekt, eller till ett större projekt, privatperson likaså företag, är du mer än välkommen att anlita oss till ett konkurrenskraftig pris.